DIMs cd'er

Her er DIMs første cd: Mums i lokalet
Mums i Lokalet

Skilsmissefunk (en rap over Wonders ”I Wish” om forældres egoistiske skilsmissesituationer) 2 Kastanietræet (Marie Dahlstrøm synger for i en sang om at sælge alt hvad man har og flytte op i træerne 3 Stjernen og Den Lilla Luftballon (Anna Mai Aagaard Rasmussen synger om at drømme og have mareridt 4 Grapefrugt og Bajere(Christoffer Bennike. En fordanskning af Great Balls of Fire) 5 Bare Hop Ombord (Christoffer igen. Denne gang en fordanskning af Be-bob-a-lula) 6 Spillemænd på Strøget (en rap over Sergio Mendez What is It) 7 Den Første Kærlighed (Christoffer B. En sang der vrider tårekanalerne) 8 Go Go Sommerferie (et lille hit om at skulle væk fra Gajol-land 9 Kasketten (Karen Mortensen) 10 Du kan gå din egen Vej (det gamle Fleetwood Mac hit: Go Your Own Way 11 Forsythia (et lille åbent og fint tema skrevet af Lars Peter Nielsen) 12 DIMs medley (her er en original kinesisk folklore ting og to små starter melodier, som blev brugt meget i 90´erne til at lære at spille med. 13 Rose Med det Hennafarvede Hår (et lille filmisk tema, der minder om et eller andet man har hørt før… 14. Solen er så rød (Carl Nielsen og Harald Bergstedts go´e gamle tåreperser i et nyt arrangement 

Mums i Lokalet udkom i 2001

Og her et billede af DIM-eleverne årgang 2000. Det er også dem du kan høre på ”Mums I Lokalet” – virker det skræmmende?

Faktisk har de arbejdet sammen med dem her
-         og det gør jo ikke sagen bedre!

Go' fornøjelse og husk, det er her du mailer din bestilling på Mums i lokalet

DIMs 2 cd: Grus I Koteletten 

Grus i Koteletten

53 tracks med alt fra pop til rock til tekno. Fra muntre pop-ups til dårlig smag. Alt kommer fra DIM elevernes mærkelige hoveder, intet tilsat overhovedet. Den rene galskab. At høre denne plade er ikke for voksne med sarte følehorn. Der bliver kæmpet på livet løs, live og lagkage, direkte og redigeret, med hovedet under armen og smilet omme i nakken. 

Der er Grus i Koteletten og det skal den i hvert fald ikke hedde! 

1. En dag på cd-fabrikken Martin og Simon folder sig ud (delvis optaget i Restaurant Roskildehallen)
2. En rolig dag Vi prøvede at mixe denne her 3 gange, før vi endelig valgte den første igen. MP3
3. Jeg har en rokketand MP3
4. Du er den sødeste jeg kender Marie og Sofie og Mira kom forbi en dag og var helt vilde. Vi må prøve denne her af på MGP 2002, og om ikke vi liiiiiiige kunne indspille den. Jo, på en betingelse: At vi også fik den med på Grus i Koteletten. Her er den og den er et hit hos familiens mindste. Christian og Jeppe har lagt flotte og lækre temalinier ind i den.
5. Min flyvende balalajka Nicolaj (Spørg Borgmesteren) styrer el-orgelet for vildt på Åben Scene Rørvig
6. Babe, den kække ged Reklamer for minoriteter
7. Vi ses i Nangiala MP3 Astrid Lindgren døde lige pludselig. Det her er en farvelsang fra Marius, Rikke, Tine, Gustaf og Christoffer. Altså, det er ikke dem der er døde.
8. Spørg borgmesteren Nikolaj, Søren og Andreas kører spørgeprogrammet, hvor de folkevalgte får lov til at forklare sig overfor vælgerne.
9. En lille fed løgn MP3
10. Gi´r du mig ikke lige en hestesko MP3
11. Min drømmeverden Betricia indspillede denne her i Rørvig på en lille mini-disc optager. Senere er den proppet ind i computeren og Freja, Sidsel, Daniel og Michala har lavet ”lagkage” på den. For stemingens skyld har vi lagt nogle frikvarterslyde nedenunder sangen.
12. Når jeg bli´r stor Rørvig Åben Scene. Dette er VINDERMELODIEN!!! MP3
13. Det er dejligT Når DU Smiler LIDT TIL MIG Denne her går på krykker. Den er lavet for et år siden. Martin havde en tekst liggende og så gik Marie og Sofie i gang med at synge på den. Mira har kastet sig indover med en synthesizer melodistump, og resten er hårdt arbejde med harddiskrecorden.
14. Hej, mit navn er hestepære Carl åh…
15. Carl du´ et svin Et af bidragene på Rørvig Åben Scene 2001  var Gustafs hyldest til sin storebror. Ivrigt akkompagneret af Skovsgård brødrene.
16. Dette er en sketch hvor klassen har fået ny lærer som kommer ind i klassen og siger: Hej, jeg er jeres nye lærer, og så siger alle børnene: Hej, nye lærer
Søren Madsen er vist idemand på denne fantasiforladthed. Den er ikke morsom. Ikke det mindste.
17. Vågn op min ven Kirstine, Gry
18. Skimmelquiz Søren, Nikolaj, Gustaf, Carl og Mathias i rollerne som Quizmaster, Per, Per, Per og Per.
19. Dig og Mig i Tivoli Kirstine synger vers. Marie og Maria synger bro og omkvæd. Den er skrevet for hundrede år siden af Martins bror Johan, og har bare ligget og ventet på Kirstine og Co. Det er en rigtig kineser – med pfffzzz, BOOOOM og fffhhiiuuuuh. Den bringer mange minder frem, den lille dumme sang. 
20. Reklame
21. Interlude Vignetter skal der til – polka er altid godt
22. En dag på DIM  Denne sketch var egentlig gennemskrevet fra A til Z. Men sådan kan man jo ikke når man har med Carl at gøre. Her støder vi også  ind i Magnus, Katrine og  Amalie.
23. Nej, hvor gør det nas Rytmisk øvelse fra Rørvig 
24. Under den Hvide Bro Bidrag til Åben Scene Rørvig
25. Som en Sommerfugl i Solen ???
fraklip fra de indledende runder til Popstars
26. Vi bor i en Myretue MP3 Har man sagt fantasi, må man også sige Marianne. Hvor kommer det fra. Vi ved det ikke. De gør grin med en af de allermest fundametalistisk hellige køer i DIM: Kastanietræet, og derfor kan vi kun sige: 
27. DØ OLE DØ Den kom heller ikke med i finalen. Underligt nok. Mathias, Anders, Lars, Simon, Akio ja, snart sagt alt hvad der kan støves op af drengerøve på DIM var samlet i Martin og Anders rum i Rørvig for at indspille den her på mini-disc. Vi tog 24 takes, og det der er kommet med på cd´en er take 17, eller var det 18…?
28. USE TIME TO THINK (Akio Ohmura) Akio skiftede stilling undervejs. Han var indkaldt til at bidrage med en af sine danske sange. Men, som det jo går i popbranchen, så var han inde i sin engelske periode og kunne altså slet ikke forholde sig til at skulle synge sin oprindelige sang. Nå, men så havde han da også lige lavet Use Time… så-uh-øhh…Lars bas, Nikolaj: keys, Chico trommer og Akio guitar. Det er en kærlighedsang med POINTE.
29. Interlude
30. Richard Ravnvald reklamespot Simon er Richard, Martin er studietekniker.
31. Du er ikke neger, Pia Kjærsgaard Der er få faktuelle oplysninger i dansk pop. Det er om at slå tingene fast, når der endelig er noget der ikke står til at ændre. Og så er det alligevel somom der er noget galt. Er det nu rigtigt alt det de synger om i radioen…?  Det er søøøøøøde Martin der synger ligesom Keld Heick, og det er Maria, Mie, Anna Mai og Jaris der synger ligesom Hilda.
32. Just Kiss (Anna Mai Aagaard Rasmussen) Anna Mai har skrevet sange snart til en hel cd, så hun har det luksusproblem, altid at skulle være i tvivl om det nu er den rigtige at tage med. Anna Mai forestiller sig en bustur gennem Roskilde, hvor hun får lov til at kysse alle mennesker i hele verden. Anna Mai har det ikke fra fremmede. Hendes far er maler og hendes mor er sanger, så der er lagt i kakkelovnen til det. Anders lægger både trommer og  akk. guitar på. Simon el-spade. Freya V bas. MP3
33. Mumi
Søren synger fantastisk. Og koret, jamen, når stemmerne klinger mod sky, så er man som født på ny. 
34. YOU Katrine kom i 11. time med teksten og melodilinien til YOU. Om den ikke kunne komme med på cd´en. Nåh, ja, okay. På med nogle akkorder og så i gang med at indspille den på computeren. Vi lagde et stort gospelkor på under sammenspilsdagen, og da vi hørte det bagefter blev vi enige om, at det nok var meget godt pigerne på DIM ikke skulle leve af det. Derfor er det mixet ret langt ned i 2. omkvæd. 
35. Mumi igen jamen, det talent lader sig ikke stoppe.
36. Bjørnen Sover Vi er i Rørvig igen. Anders rider rundt på skuldrene af Nikolaj med en melodika.
37. Vi er fra Mexico Det er noget med en spejderlejr, nogle pølser og noget snobrød, noget fodbold og nogle spejderledere. I hvert fald er det igen noget med de tre Marianner.
38. Ulla Carlsens Plantetime 1 Maria O giver den som radioprogramvært.Hun har besøg af Mathias. 
39. Den Gyldne Rosin part 1 De tre Marianner, igen et talent der ikke lader sig stoppe.
40. Ulla Carlsens Plantetime 2
41. Den Gyldne Rosin part 2
42. Ulla Carlsens Plantetime 3
43. Røvsnaps Vi prøver at give et godt funky fundament til eleverne på DIM. Hvorfor er det så lige at vores klassiskere skal maltrakteres så skammeligt? MP3
44. Den Gyldne Rosin part 3
45. Ulla Carlsens Plantetime 
46. I Took The Flowers (Maria E. Olsen) Maria synger sammen med Lea. Simon trommer. Maria har i en meget ung alder skrevet en meget voksen og følsom sang. Sangen handler om det frygteligste i verden; ikke gengældt kærlighed. Uuuuuhuuuuu MP3
47. Hvorfor har julemanden fire ben? Lea har en umulig humor.
48. Bare det altså snart var jul det var så oplagt at synge julesange i Rørvig, alt var grønt, det var lyst til langt ud på aftenen. Der var pølser på den udendørs grill og der duftede sødt af fyrrenåle og tjæret træ.
49. Julemanden har ikke fire ben? Egentlig underligt hun hedder Le a… øh, haha.
50. Tekno (Freja V og Anders B) Martin G remix med Magnus og Anders Bjørn. Vi har kortet den ned og gjort alt hvad vi kan for at forhindre Freya i at mixe den selv. Hun har til gengæld gjort alt hvad hun kunne for ikke at lave en ordentlig aftale, så hun kunne komme til det.
Den store sildesalatkonkurrences vindermelodier: Man kunne vinde et års forbrug af førnævnte salatprodukt og en gratis gåtur til Påskeøerne, hvis man kunne skrive en tekst der var dårligere end Michael Ronsons danske bidrag til sidstepladsen i det internationale melodigrandprix. Vi vandt alle sammen, for vi lavede den på sammenspilsdagen d. 8 april var det vist: Den lyder sådan her: MP3
51. Vis mig hvor du gør: som en dør når den binder/kan du varme min sjæl/som en strømpe der minder/om en sild på en pæl/du´ en lang flæskesteg/du´ et svin men du´ okay/Vis mig hvor du gør/dans la pissoir/lad os strinte vildt/vil du ikke med?/Skyd en kakkelak/prøv at hedde Jørgen/Fakta er for fed/kjolen virker stram/så vis mig hvor du gør/intet bor på en stige/intet gror på et lår/hårene rejser sig på min brie/mine tanker tæller får/du har lagt fiskegrej og dig selv tæt ind til mig/Vis mig hvor du…
53. Mathias freestyler og så er pladen slut det er en gåde, hvad det er Mathias har på hjerte her, og derfor slutter vi af med det. Hav det godt til vi ses igen. For det tror jeg nok vi gør!
53. postludium en raket gør et spjæt, en vignet rammer plet, en plade er slut, prut i morgen kommer der noget nut.

Go' fornøjelse og husk at du mailer din bestilling på Grus i Koteletten  her


Guf en måge    

DIMs 03 

På DIMs tredje cd finder du følgende numre: 

Guf en måge er indspillet i DIM-lokalet i november-december 2005, og er DIMs tredje cd. Alle numre er skrevet af eleverne selv og her kan du snart finde ekstra-xtatic-bonus-materiale. Optagelserne er foregået over en weekend på en pc og en harddisk recorder. Trommer, bas og guitarer i de fleste numre er indspillet live til clicktrack og vocalerne lagt på bagefter. Udgangspunktet har været en dummy indspillet i Reason. Kun få steder har vi lavet om på det indspillede materiale. VI har dels fløjet (kopieret) enkelte passager og dels lavet rex-filer i programmet Recycle. Det har været tidskrævende (som sædvanlig), men det har også være rigtig sjovt og lærerrigt denne gang, fordi vi har været med til stort set alle processerne. Faktisk er den cd du sidder med i hånden helt hjemmelavet. Fra den første inspiration til den sidste mågeklat. 

Guf en måge - coverforside

1. Guf en måge - et nummer Anders og hans elever har brygget sammen med noget der minder mistænkeligt om noget med karameller nedenunder!

2. Brazil - som i virkeligheden er brygget over Spillemænd på Strøget fra DIMs første cd, som i virkeligheden er brygget over... Nå, men alle takes på nummeret er live - dels fra Rørvig 2005 lejren på Skansen, dels fra Vig Musikefterskole hvor vi koncertede, og dels fra DIM-lokalet med piber og trommer, råb og skrig

3. Is Paradise gone - Tine, Amanda og Karoline folder sig ud her om den store, umulige kærlighed. Tobias, Mads og Ida backer op i rytmegruppen, og så går det hele meget nemmere. 

4. My name is John - den sang måtte jo komme. Tim rykkede med titlen, og så kom resten rimelig meget af sig selv. Martin fik lagt en dogmerytme i 7,5 ind, og hører man godt efter kan man godt høre at vi er helt vilde med Crusaders nummeret: My Mama Told me So, som vi arbejdede med på det tidspunkt. Det hedder at låne! 

5. Faktisk Egoistisk - nummeret blev til på DIM-lejren 2005 under en del drillerier mellem pigerne på holdet, som et oplæg til åben scene lørdag aften. Og de er faktisk egoistisk! Øh!

6. Hvis Gud var lissom os - vi har i flere år gået og sunget på en fordanskning af "one of us" med Joan Osborne - nu er den her i vores helt egen version. Med nye, frisksmurte håndmadslinier og en tætpakket indholdsdel.

7. Vil du med mig - en hårdtpumpet rocker. Jeg stryger mit hår tilbage, kommer stylingvoks i - og skriver sms'er for faen - vil du med mig ud et sted, tag nu med mig, tag nu med. Jeg ka vise dig et sted hvor vi ka være i fred. Ja, vi vil godt med. 

8. On vacation - sød og drømmeagtig popballade om at drømme sig ud på ferie. Meget i vores liv handler om at ønske sig et andet sted hen. Hvorfor, kunne man spørge? Måske for at kunne sidde og høre en dejlig popsang, langt væk fra hverdagens fortravlede tanker. At den så også handler om at drømme sig langt væk er jo den perfekte båndsløjfe. Enderne mødes i en svært pansret cirkel. Poetisk og enkelt. Uden tårer, uden frygt. Man skulle have været anmelder. 

9. Star market - i DIM har der altid være tradition for at fortælle historier. På Guf en måge er der ingen undtagelser hvad det angår. Vi er ude i galakserne og her skal naturligvis opføres et stort supermarked, så man også kan få noget købekraft i spil der hvor der er så tomt, at man næsten ikke kan fatte det. Vi støder ind i skivepålæg, ordvendt omstilling og en syg hund.

10. Historien om dragen... - vi har et af de små DIM-hold i spil her. Mikkel kastede sig frygtløst ud i en improviseret historie og vi kastede Jonatans fine lyse stemme ind i computeren og Mads stod til hans store forbløffelse og spillede på den via midi. Hvorefter han sagde: I må da ikke bare stå og spille på min stemme! Sandt, så sandt. 

11. Bubbu king - Magnus, Alexander, Tobias og...? Ja, i hvert fald Anders som fortæller giver os den utrolige og sandfærdige beretning om bryster i håndboldhalstørrelse og rå fisk. Det går ikke stille for sig i en blanding polsk polka og Tonny Iommi riffs. Der bliver moonet til døden. Pas på længden, hold godt fast, der er ikke noget middel, ingen kære mor. Alexanders stærke forsonende el-spade river blade af kalenderen og det hele ender i det dejligste kaos man kan forestille sig. 

12. Sommeren er nær - Christoffer og Lasse har opfundet riffs'ne, Simone akkordgangene, Mathilde spiller v-drums og vi bliver ført rundt ved næsen i stilskift og sommerlængsel. Åh, den sommer, den sommer. Kom nu snart. Og is! Ida og Maja har forfattet og Mi fundet på store dele af melodien. Johannes har foruden keyboards også lagt lidt fiol på tilsidst. 

13. Jul i Roskilde - under cd-indspilningerne ville vi lave en ny tekst til Jul på Vesterbro. Det lykkedes ikke helt, men det lykkedes til gengæld at få en helt ny julesang i kassen på en formiddag - næsten. Musikken er et inspirationsoplæg fra Martin og teksten en dummy fra Dorte Schou. Den blev brugt som ventemusik i Roskilde kommunes telefonsystem i hele december. Andreas spiller klaver og Olivia synger, resten er rex-filer og så fremdeles blev det jul igen i den gamle indkøbsmaskine. 

14. Project in space - Tim E, en af de gode, gamle elever har næsten altid skrevet noget ny musik, og vi kan ikke udgive en cd uden at han får en plads. Til gengæld var vi ikke klar over at når man rækker Tim et enkelt track på sin cd, så tager han hele 10 minutter af den samlede spilletid. Det gør nu ikke noget, for skal vi reklamere med en nyhed ifht vores første og anden cd Mums i Lokalet og Grus i koteletten så er det at vi denne gang har ambient music med - altså musik man kan slappe af til, tænke til, komme til hægterne til. Det er et møgbehageligt stykke musik med et lille raffineret dyk i akkordgangen som gør at den aldrig bliver flydende og slap i oplevelsen. Tim har her løst den berømte opgave, som alle rytmiske musikere står overfor; hvordan kan man gøre det interessant at spille det samme igen og igen og igen. Svaret er ligeså enkelt som det er det der tager så forbandet lang tid foran computeren: progression, progression og atter progression. Altså, styr på udviklingen. 

På DIMs tredje cd finder du følgende elever: 

Alberte Abrahamsen 2, 8 Alberte Nørgaard Andersen 2, 1, 6 Alexander Mackenzie 11, 2 Amanda Bros Rasmussen, 3, 2 Andreas Madsen 2, 4, 13 Anna Horsted Berg 1, 9, 2 Anne B. Lau 2, 12 Anne Berggren 1, 2, 5 Annesofie Furbo-Halken 1, 2 Bolette Storm Aarup 1, 2, 5 Christian Pedersen 2, 4, Christoffer Dall 2, 6, 12 Christoffer Gaardboe 2, 4, Cæcilie Bjerager Jørgensen 1, 9, 2 Dorthea Høj Nielsen 2, 1 Elias Illeris Poggi 2, 7 Emil Dahlstrøm 2, 8 Emil Wiendel Rasmussen 2, 4 Emilie Nørgaard Andersen 9, 1, 2 Gustaf Juul Nielsen 2, 6 Helge Horsted Berg 1, 2 Ida Flinch, 3, 2 Ida Marie Grabas 2, 6, 12 Jakob Illerup 1, 9, 2 Johannes Christensen 2, 6, 12 Johannes Kristensen 2, 7 Jonatan Geysner Hvidberg 2, 10 Julian Rydahl Passetti 1, 9, 2 Julius B. Brasch 1, 2 Karoline Eriksen, 3, 2 Katrine Ohlendorff 2, 7 Kristian Bondo Nielsen 1, 2 Lasse Stausgaard 2, 6, 12 Lauge Kjærum, 2, 6, Laura Carmel 1, 2 Line Rasmussen 2, 8 Luna Lam 2, 1 Mads G. Ward 2, 10 Mads Linde Andersen 2, 3 Magnus Christensen 11, 2 Magnus Guldbrandsen, 2, 8 Maja Schiødt 2, 6, 12 Malte Blom Madsen 9, 2 Martin Friis 1, 2, 5 Martin Holm Hansen 2, 10 Martin Wulf Westergård 1, 2 Mathias Mortensen 2, 7 Mathilde Nørgaard 2, 6, 12 Mi Kim Vo 2, 6, 12 Mikkel Skovsgaard Andersen 1, 2 Mikkel Sterup Hansen 2, 10 Nick Jensen 2, 6 Nikoline Storm Aarup 2, 7 Olivia Axelsen 4, 2, 13 Peter Lykkebo 2, 6, Philip Leth Møller 2, 6, 12 Rianna Mie Bokk 8 Sebastian L. Mathiasen 1, 9, 2 Simone Restrup-Sørensen 2, 6, 12 Sofie Gerup Nielsen 1, 2, 5 Thorkil Bondo Nielsen 1, 9, 2 Tim Ewé Jensen 4, 2, 14 Tine Ewe Jensen 3, 2, Tobias Larsen 2, 11 Tobias Thune 2, 3 Vera Gerup Schou 1, 2, 5 Ding-Dong I Myldretiden 

DIM #4

   

DIMs første USB-udgivelse 

På ding-Dong I Myldretiden finder du: 01) Den rådne mand Trommer: Otto Bengtsson, Adam Reenberg Bas: Ellen Bengtsson Guitar: Viktor Briand Percussion: Hjørdis Gerup Keys: Anemone Hasselager Leadvokal: Michelle Kryger, Jonatan Miran, Anna Rude Jensen Kor: Michelle Kryger, Jonatan Miran, Simone Kejser, Anna Rude Jensen Jubel og Hurra: Alle i studiet 02) Fjernsyn & Liv Leadvikaler, rap: Birka Bjergskov Larsen, Malli Segoli Bas: Rosa Sandfær Trommer 1: Alberte Rydahl Trommer 2: Kristian Beltov Keys: Valdemar Ingemann Mollerup, Olivia Nolte Guy, Jonas Westergaard, Malli Segoli Guitar: Jonas Westergaard, Albert Møller Wils Christensen 03) Kilder Zombies Sang: Malthe Helgogård Krogh, Stefan Reenberg, Olivia Nolte Guy, Aqualuna Hvidberg-Carriere, Marie Nørgaard Congas: Theo Bielefeldt Schaer Keys: Mia Levy Dellwik, Sylvester Meedom Nielsen, Marie Nørgaard, Aqualuna Hvidberg-Carriere Trommer: Stefan Reenberg Bas: Jeppe Østergaard 04) Magic Moments Leadvokaler: Anna Olivia Kamp Olsen, Sara Gerup Cello: Mathilde Marie Hansen Klarinet: Jonas Frølund Keys: Julius Gräs Kokholm, Sigurd Thuesen, Andreas Bech Henriksen, Astrid Heshe Nielsen, Maria Kyrilenko, Christoffer Nayberg Guit: Anna Olivia Kamp Olsen Bas: Laurids Münier Trommer: Lucas Bjergskov Larsen 05) Ninja Fantasy Fantasy: Trommer: Carl Buch Congas: Oskar Klæbel Guitar: Anton Mjøback Gyser-effekter: Oskar, Carl og Anton Kor: Astrid Bondo Nielsen, Oline Jensen, Celine Mortensen, Mathilde Havaleska Lyhne Ninja: Trommer: Celine Mortensen guitar: Astrid Bondo Nielsen keys: Mathilde Havaleska Lyhne Bas: Oline Jensen Leadvokal: Oline Jensen, Celine Svanbäck Mortensen, Alberte Helsbro, Lærke Uldal Kor: Oline Jensen, Celine Svanbäck Mortensen, Alberte Helsbro, Lærke Uldal, Amanda Burup, Signe Toft Erbs, Clara Steensgaard, Julie Grøndal Ejde, Anna Rude Jensen, Nikoline Krabbe Asiatiske hyl: Martin Brauer Friis 06) Living a Nightmare Leadvokal: Lewis Brøndum Parker Keys: Laurids Münier Guit: Magnus Sejer Madsen, Lewis Brøndum Parker Bas: Rasmus Bak Mejlvang Trommer: Martin Brauer Friis, Jens-August Fruergaard Brinkmann 07) Jeg husker dig Leadvokal: Beate Paisley Vendelin Klaver: Mathilde Nørgård, Rasmus Friis, Mathilde Brøgger-Jensen, Alexander Sørup, Beate Paisley Vendelin, Anna Hambro Philipsen, Nicoline Siemsen, Jonatan Geysner-Hvidberg, Rikke Rosenborg Pigekor: Beate Paisley Vendelin, Mathilde Brøgger-Jensen, Anna Hambro Philipsen, Rikke Rosenborg, Adam Reenberg, Nicoline Siemsen, Josefine Niller Henning Herrekor: Mads Østergaard, Lau Bøllingtoft, Alexander Sørup, Jonatan Geysner-Hvidberg, Adam Reenberg, Bertram Hasselager, Sebastian Nymann Deleuran, Tristan Helleskov Wieleman Bas: Sebastian Nymann Deleuran Trommer: Marius Havaleska Lyhne Guitar: August Sandfær 08) What did you do last summer Trommer: Adam Reenberg Bas: Ellen Bengtsson Guitar: Bertram Hasselager Keys: Mille Holten Nielsen, Hjørdis Gerup Leadvokal: Mille Holten Nielsen, Hjørdis Gerup Kor: Tristan Helleskov Wieleman, Mille Holten Nielsen, Hjørdis Gerup, Ellen Bengtsson 09) 3D Guitar: Lau Bøllingtoft Trommer: Marius Havaleska Lyhne Bas: August Sandfær Keys: Kristian Beltov Alto-sax: Mads Østergaard 10) The Dark I fear Leadvokal: Lewis Brøndum Parker Keys: Sebastian Tanmay Frisdahl, Daniel Gahner Holm, Birka Dam Heskjær Christensen, Lærke Uldal Guit: Anton Rydahl Bas: Thomas Brix Hauser Trommer: Benjamin Mizrahi-Werner 11) Growing up Leadvokaler: Sidsel Sofie Munk Østbjerg, Annesofie Furbo-Halken Keys: Rasmus Friis Guit: Lau Bøllingtoft Bas: Markus Kvist Trommer: Martin Brauer Friis 12) Shadow of the Crow Growl: Anders Hauser Operakor: Julia Zachariasen, Tristan Helleskov Wieleman Trommer: Mathias Mortensen Bas: Sebastian Nymann Deleuran Guitar: Anders Brix Hauser  13) l’m still feeling lonely Leadvokal: Josefine Niller Henning Kor: Sidsel Geysner-Hvidberg, Tristan Helleskov Wieleman, Amanda Burup, Clara Steensgaard Klarinet: Jonas Frølund Alto saxes: Rebecca Sofie Brenøe, Freja Bluhme Klok, Mads Østergård, Søren Rosendahl Eriksen Keys: Sidsel Geysner-Hvidberg, Mathias Sihvonen Guit: Malte Reimer Mortensen Bas: Aske Bluhme Klok Trommer: Frederik Bredsdorff Rasmussen 14) Then I´ll go crazy Trommer: Jesper Johansen Bas: Morten Wernersen Guitar: Oskar Madsen Keys: Johanna Bechsgaard, Jonatan Geysner-Hvidberg Leadvokal: Johanna Bechsgaard, Jonatan Geysner Hvidberg, Oskar Madsen, Amanda Burup, Signe Toft Erbs, Clara Steensgaard, Simone Kejser, Tristan Wieleman, Josefine Niller Henning Kor: Simone Kejser, Alberte Helsbro, Tristan Wieleman, Josefine Niller Henning, Johanna Bechsgaard, Amanda Burup, Signe Toft Erbs, Clara Steensgaard 15) Ce Que D'assasiner Leadvokal: Christoffer Dall Guitar1: Kristian Bondo Nielsen Guitar2: Christoffer Dall Bas: Jon Bille Rask Trommer: Lau Bøllingtoft Keys: Marius Havaleska Lyhne Kor: Mads Østergaard, Kristian Beltov, Martin Friis, Kristian Bondo Nielsen16) Sunshine Caroline Trommer: Martin Friis Bas: Dorthea Nielsen Guitar: Dorthea ylander Keys: Alberte Nørgaard, Luna Lam Leadvokal: Alberte Nørgaard, Nikoline Krabbe, Dorthea Nielsen, Clara Steensgaard Kor: Alberte Nørgaard, Nikoline Krabbe, Dorthea Nielsen, Clara Steensgaard, Lærke Uldal, Julie Grøndahl Ejde, Luna Lam, Dorthea Nylander 17) Jeg har natten at gi Leadvokal: Lotte Oskjær Christiansen Keys: Gustav Jandrup, Maja Lindholm Kvamm Guit: Jonathan Clemens Struve Justesen Bas: Sylvester Emil Schwartz Hansen Trommer: Jonas Salah Petersen Alwadieh 18) Conflated Klaver: Simone Restrup, Mathias Sihvonen Akk. guitar: Mathilde Nørgård Guit: Lau Bøllingtoft Percussion: Mathias Mortensen, Anders Brix Hauser, Lau Bøllingtoft Congas: Julia Zachariassen Bas: Valdemar Kragelund Nielsen Blæs: Hjørdis Gerup, Mads Østergaard 19) Meditation (Video) Keys; Valdemar Ingemann Mollerup Klaver: Olivia Nolte Guy Guitar: Albert Møller Wils Christensen 
http://www.roskildemusiskeskole.dk/dim/cd.htm

Ingen kommentarer:

Send en kommentar